Хороскоп: Lamqta.comОвен  Този ден за Вас ще бъде от една

...
Хороскоп: Lamqta.comОвен  Този ден за Вас ще бъде от една
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите днес! Стрелец- внимавайте, Овен- интересен ден, но не правете...

Хороскоп: Lamqta.com

Овен 
Този ден за Вас ще бъде от една страна забавен и занимателен, а от друга – доста изтощителен. Трудно ще можете да се концентрирайте върху едно нещо, а ще се пробвате да се занимавате с няколко неща по едно и също време, създавайки суетност и неразбории, а по-късно ще се ядосвате на своята неорганизираност. Творчески хаос - това са двете думи, които през днешния ден най-добре могат да характеризират това, което става с Вас. Не би могло да се каже, че всичко си е по местата, само че пък участва онази атмосфера, в която се зараждат отлични хрумвания и стават най-невероятни събития. 

Телец

Денят е доста подобаващ, с цел да разгледате новите оферти за съдействие. Днес ще съумеете да диктувате своите условия на евентуалните си сътрудници, а това на никого няма да се стори необичайно. Обкръжаващите ще виждат у Вас експерт, с който си заслужава, да имат обща работа. Вероятни са нови запознанства и Вашата прелест ще Ви подсигурява вниманието на представителите на противоположния пол. Само че Вие сте внимателни, което е доста рационално, тъй като надалеч не на всички, които през днешния ден Ви оферират да бъдете дружно в положително и зло, може да се има вяра. 
 

Близнаци

Не бързайте да давате обещания! После ще се наложи да удържите на думата си, желанието Ви да извършите това скоро ще изчезне. Сами разбирате, до какво може да докара това във Вашите връзки. Така че, в случай че желаят нещо от Вас, то меко, само че уверено кажете „ не ”.
 

Рак

Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се окажат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
 

Лъв

Днес ще съумеете да решите едновременно няколко значими проблеми, в случай че повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи хрумвания. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързавали доста близки връзки, а общуването ще бъде в действителност прелестно. Не са изключени забавни вести отдалече. Това е прекрасен ден за покупки и решение на битови въпроси, само че пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време. 
 

Дева

Днес би трябвало да запознаете своя обичан човек с нещо доста значимо, с което в никакъв случай и никого до в този момент не сте запознавали. Това ще бъде доста виновна крачка, символизираща още по-голямото ви доближаване. Затова авансово помислете, до какъв брой сте подготвени за това. 
 

Везни

Дори и да не Ви се желае, ще се наложи през този ден да оказвате знаци на внимание на Вашия обичан човек. Неразбираемото отвращение да извършите това, ще Ви пречи извънредно доста, само че Вие все-пак ще се окажете по-силни от него. Необходимо е, да преодолеете тази непредвидена преграда, тъй като другояче в следствие може да зародят разнообразни компликации
 

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински героизъм, което и дори не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия обичан човек напълно няма да се учуди от такова държание: той е знаел, какъв капацитет е заложен у Вас и в никакъв случай не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
 

Стрелец

Бъдете деликатни! В този ден конкурентната битка ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съдружници ненадейно може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате единствено на своите сили, изключително в случай че става дума за решение на значими въпрои, свързани с дълготрайно обмисляне. Настроени сте за другарство и по тази причина денят ще бъде великодушен на контакти и забавни срещи. Помнете, че на запознанствата от през днешния ден не би трябвало да се отдава голамо значение - те са мимолетни, колкото и да са приятни. 
 

Козирог

Нищо не може да се направи! В живота съществуват интервали, когато самите условия Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развиване в мечтаната посока. Не се огорчавайте: тази пауза вероятно ще се окаже много потребна за Вас: може да Ви принуди да преразгледате личните си възгледи и навици, да зачеркнете от листата с познатите очевидно инцидентните хора, да извършите забравенте обещания, или да се запознаете с формалните документи, свързани с Вашата активност. В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити дребни пропуски и да се натъкнете на недовиждане.
 

Водолей

Изглежда звездите на небето са се подредили тъй че ще се окажете в центъра на събитията. Днес просто всички ще Ви обичат, и никой нищо няма да изиска в подмяна. Само че недейте да капризничите прекомерно доста, желаейки да употребявате обстановката напълно...
 

Риби

Най-страшното, което може да извършите през днешния ден, е нищо да не вършиме. Вършете каквото Ви е угодно, само че единствено не бездействайте. Иначе ще Ви споходят разнородни мисли за Вашия обичан човек и взаимоотношенията с него, които няма да са от доста прелестно естетство. Така или другояче няма да стигнете до градивно умозаключение, само че с гаранция може съществено да се разстроите. А това не Ви е нужно..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР